"YOU CAN'T STOP THE WAVES, BUT YOU CAN LEARN TO SURF." - JON KABAT-ZINN

praktisch

Tijdens het kennismakingsgesprek verkennen we jouw situatie en context. We brengen je doelen en verwachtingen in kaart wat resulteert in jouw specifiek plan van aanpak. Op het einde van het kennismakingsgesprek krijg je je werkmap. Zo kan je alle informatie, oefeningen, opdrachten, vragenlijsten en tips die tijdens de sessies aan bod komen op een gestructureerde manier bijhouden. Je brengt de werkmap naar elke sessie mee. Een sessie duurt doorgaans 1,5 u tenzij je energie dit niet toelaat. De duur van de sessie wordt dan aangepast aan jouw mogelijkheden. 

Hoe frequent we elkaar zien, kan variëren volgens je energie en de vorderingen binnen je traject. Meestal echter zien we elkaar 2-wekelijks. Na afloop van een sessie bepalen we, indien gewenst, onze volgende afspraak. 

Het is niet mogelijk het exact aantal sessies vooraf te bepalen. Dank zij de evidence based aanpak echter wordt er snel en concreet resultaat geboekt. In geval van milde stressklachten kunnen we op een 5-tal sessies heel wat verandering teweeg brengen. Je staat krachtiger in het leven en beschikt over de nodige tools om je draagkracht te verhogen en je draaglast laag te verminderen. Bij meer uitgesproken klachten van overspannenheid tot burn-out zijn meer (eventueel kortere) sessies nodig.