"YOU CAN'T STOP THE WAVES, BUT YOU CAN LEARN TO SURF." - JON KABAT-ZINN

wat is Stress, burn-out & re-integratie coaching

Wanneer je even niet aan het werk bent, ligt de focus in het begin van het traject op opnieuw actiever worden. Aan een intensiteit en op een ritme dat jij aankan. Langdurig inactief thuis zitten zonder de oorzaken aan te pakken, is onnodig en bevordert het herstel niet. Klachten verergeren of worden complexer; de drempel om terug op de arbeidsmarkt te begeven hoger.

Het is een intensieve begeleiding die snel en concreet resultaat oplevert gericht op de persoon in zijn totaliteit. Dit betekent dat naast het denken, ook het voelen en het willen in het proces betrokken wordt. Deze benadering zorgt voor de nodige diepgang en garandeert duurzame veranderingen waarvan je je hele, verdere leven de vruchten plukt.

Iedereen maakt deel uit van een geheel. Dit betekent dat we stil staan bij de oorzaken van je stressklachten en je stressbronnen zowel privé als op het werk. Je integreert effectief aanpakken van stressbronnen in je leven en effectief omgaan met stress. Je leert denken in oplossingen en je eigen kracht- en hulpbronnen inzetten.

Het is een begeleiding die gericht is op het voorkomen van afwezigheid op het werk of het zo spoedig als verantwoord opnieuw aan het werk gaan. Dit kan in dezelfde, een aangepaste of andere job zijn; in dezelfde of een andere organisatie. De coaching draagt bij tot (het herstel van) jouw bevlogenheid en jouw duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.